Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er hjemmeside -sikkerhed?

Hjemmeside -sikkerhed er et enkelt værktøj til at opretholde sikkerheden på dine hjemmesider og servere.

Hjemmeside-sikkerhed scanner dine hjemmesider for potentielle sikkerhedsrelaterede problemer såsom farmaceutiske hacks, omdirigere hacks, bagdør-fil hacks, trojanske vira og mange flere. Hvis Hjemmeside -sikkerhed finder et problem på dit website, giver vi dig besked, så snart det er fundet, sammen med de næste trin, du skal tage.

Hvilke funktioner til hjemmeside -sikkerhed er tilgængelige afhænger af, hvilken type hjemmeside -sikkerhedsplan du har.

Funktion Ultimate Express Essentials Deluxe
Hjemmesider 1 1 1 1
Sider Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Svartid 6 timer 30 minutter 12 timer 12 timer
Malwarescanning
Fjernelse af malware
Manuel fjernelse af malware og hack ✓.
Overvågning af filændring
Overvågning af sortliste/spam
Fjernelse af sort liste
Sikkerhedsovervågning
Sikker lokalitetsforsegling
Avanceret DDoS -afbødning -
WAF (Web Application Firewall) -
CDN (Content Delivery Network) -
End-to-end-kryptering med server-side SSL - - -
Sikkerhedskopiering af hjemmeside (Ultimate -plan på 100 GB) - - -

*Premium EV -certifikater skal konfigureres manuelt .