Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er hosting?

Videoafskrift

Hej! I denne video lærer du, hvad delt hosting er, og et par måder at identificere, om en løsning til delt hosting er den rette for dig.

I en delt hosting -løsning er din hostingkonto en af mange konti på en server eller gruppe af servere, der administreres af en hostingudbyder.

Hvis du ikke er helt ny med hosting og holder øje med dit budget, kan delt hosting måske være et godt sted at starte.

Her er et par ting, du skal overveje, når du bestemmer, om delt hosting er det rigtige valg for dig.

Generelt overstiger den daglige trafik til en lille virksomheds hjemmeside ikke 2.000 besøgende. Det betyder, at hjemmesider til små virksomheder typisk ikke kræver meget båndbredde eller ressourcer for at understøtte dem.

Derudover har nyere hjemmesider med mindre virksomheder tendens til at være mere enkle og ligetil med færre websitefiler og data. Hvilket igen betyder, at de ofte ikke kræver meget serverplads eller andre ressourcer.

Ved at dele en hosting -server med andre giver delte hostingløsninger dig mulighed for at få din lille virksomheds hjemmeside den kraft og plads, den har brug for, til en langt lavere pris end en dedikeret løsning.

Hvis du beslutter, at delt hosting er det rigtige for dig, skal du beslutte, hvilken type delt hosting du vil have.

GoDaddy tilbyder tre delte hostingløsninger: Linux -planer, der bruger cPanel, Windows -planer, der bruger Plesk, og WordPress Hosting.

Hver af disse løsninger tilbyder forskellige funktioner og fordele. Du kan lære mere om dem alle på GoDaddy.com.

Husk, at delt hosting giver dig mulighed for at dele hostingplads og omkostninger med andre, mens du stadig får den hastighed og den plads, du har brug for til din lille virksomheds hjemmeside.

Få en delt