Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er IMAP?

IMAP står for Internet Message Access Protocol . Med IMAP gemmes dine e -mails på din udbyders mailservere, ikke på din lokale computer. Når du læser en e -mail ved hjælp af IMAP , læser du den direkte fra din mailserver og ikke downloader den til din lokale computer eller enhed. IMAP giver dig adgang til din e -mail fra hvor som helst og med flere enheder. Hvis du beslutter mellem en POP- eller IMAP -konto, vil du sandsynligvis have en IMAP -konto. Du kan få yderligere oplysninger i Hvad er forskellen på POP og IMAP? .