Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Kalender?

Her er nedturen: Kalender giver en brugervenlig og robust grænseflade til tidsstyring, planlægning og planlægning. Du kan planlægge begivenheder og opgaver for dig selv samt spore ressourcer, oprette grupper og interagere med andre brugere.

Arbejde med Kalender

• Opret og vedligehold grupper.
  • Planlæg, vis og søg i begivenheder og opgaver i gruppekalendere, andre brugeres kalendere og personlige kalendere.
  • Giv brugere, du inviterer, mulighed for at invitere flere brugere til din begivenhed.
  • Få påmindelser om begivenheder sendt til din e -mailkonto eller mobiltelefon.
  • Planlæg almindelige ressourcer, såsom mødelokaler og delt kontorudstyr.