Digital marketingpakke Hjælp

Hvad er lokal liste over virksomheder?

Lokal liste over virksomheder er kritisk for at give din tilstedeværelse under lokale søgning et boost i søgemaskinerne. Denne video forklarer, hvad Lokal liste over virksomheder er, og hvordan du kan bruge det til at nå ud til dine kunder.

This video is Lesson 6 of the How-To series for Marketing Basics with GoDaddy

Onlinemarketing er et vigtigt element til at udvikle dit firma, og der er masser af muligheder. Lad os kigge på én af de nemmeste måder at nå ud til og få flere kunder på: Lokal liste over virksomheder.

Hvis du har offline traditionel virksomhed eller et lokalt serviceområde, skal dine firmaoplysninger ud til så mange online-lister, kort og anmeldelsessites som muligt. Google My Business, Google Maps, Yelp, Bing, Foursquare – dette er blot nogle af de mange steder, hvor du gerne vil se dit firma. Og de fleste er gratis!

Søgemaskiner henter oplysninger fra disse sites og viser det under din webadresse for lokale søgeresultater. Muligvis står dit firma allerede på nogle af dem uden at du har gjort noget for det. Men er det rigtigt?

Det kan du vide med sikkerhed, hvis du søger på dit firmas navn og placering for at se, hvor det dukker op. Det er lige så vigtigt at finde ud af, hvor du ikke dukker op. Hvordan? En hurtig måde er at søge efter konkurrenter i dit område. Det drejer sig om, at du er på hver site og i hver app, hvor de er.

Uanset hvor dit firma er listet, skal du sørge for at gøre krav på det. Denne proces varierer fra site til site, men generelt skal du oprette en brugerkonto til erhverv, og derefter bekræfte, at du ejer firmaet.

Når du gør krav på dit firma, kan du opdatere og forbedre din registrering samt besvare kundeanmeldelser. Visse listesites giver dig værdifuldt metrikker, såsom brugervisninger og kundeemner.

Apropos anmeldelser, analyser viser, at størstedelen af forbrugere stoler lige så meget på online-anmeldelser som de stoler på mund-til-mund-anbefalinger. Du skal opfordre dine tilfredse kunder til at dele deres oplevelse på en anmeldelsessite.

Og lad ikke de negative anmeldelser ødelægge dagen. Se dem som muligheder for at kontakte utilfredse kunder og forsøge at få dem tilbage. Forsøg også at være åben. Hvis de har en god pointe, så tag det til dig for at gøre dit firma endnu bedre!