Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Medium tillidsniveau, og hvordan påvirker det min hostingkonto?

Tillidsniveau henviser til tilladelser, der er indstillet i Web.config -filen, som dikterer, hvilke handlinger der kan og ikke kan udføres af webapplikationer. Vores ASP.NET 3.5 og 4.0 delte hosting-servere bruger standard Medium tillidsniveau med tilføjelsen af OleDbPermission, OdbcPermission og en mindre restriktiv WebPermission.

Applikationer, der fungerer under et Medium tillidsniveau, har ingen adgang til registreringsdatabasen, ingen adgang til Windows -hændelsesloggen og kan ikke bruge ReflectionPermission (men kan bruge Reflection). Sådanne applikationer kan kun kommunikere med et defineret udvalg af netværksadresser, og adgang til filsystemer er begrænset til programmets hierarki med virtuelle mapper.

Brug af et Medium tillidsniveau forhindrer applikationer i at få adgang til delte systemressourcer og eliminerer muligheden for applikationsinterferens. Tilføjelse af OleDbPermission og OdbcPermission giver applikationer mulighed for at bruge disse dataudbydere til at få adgang til databaser. WebPermission er modificeret for at tillade udgående http og https trafik.