Hvilke komponenter understøtter min hosting?

Nogle hjemmesider har brug for bestemte komponenter for at fungere korrekt. Denne liste viser understøttede komponenter til vores Linux -hosting- og Webhosting Plus -konti.

KomponentLinux -hosting
med cPanel
Windows -hosting
med Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX)-
.NET Core
via WebDeploy
-
Bootstrap v4-
CGI
cURL
Cron -job-
FTP over SSL
ionCube-
mod_rewrite-
Microsoft URL -omskrivningsmodul-
MS SQL-
MySQL
Perl
PHP
Python
Rå adgangslogfiler
Serverfejl -logfiler-
Inkluderer serviceside (SSI)

Der er forskellige tilgængelige funktioner på din konto, afhængigt af dens lag (Economy, Deluxe osv.). For mere information om niveauspecifikke funktioner såsom antal databaser eller hjemmesider henvises til vores planoplysninger for Linux Webhosting eller Webhosting Plus eller Windows Hosting med Plesk .