Hvad er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en værktøj til onlinemeddelelser, onlinemøder og samarbejde. Det er en Microsoft 365 -app, der lader dig chatte og mødes med kolleger, uanset om du er på kontoret eller hvor som helst i verden. Teams er tilgængelige med Online Essentials, Business Premium og Business Premium Enterprise planer fra GoDaddy .

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

Med Teams kan du være sikker på, at din kommunikation er sikker. Du kan vælge, hvem du vil inkludere i møder, og få besked, hvis der registreres møder. Du får også databeskyttelse og andre sikkerhedsfunktioner for at beskytte din virksomhed. Lær mere om Teams sikkerhed .

Få Teams til at fungere bedst for dig ved at integrere det med apps. Der er mange apps at vælge imellem baseret på din branche eller specifikke forretningsbehov, herunder automatisering af workflow og projektstyringsværktøjer. Lær mere om apps til Teams .

Én app at prøve med Teams er Shifts, en skybaseret platform for medarbejdere, hvis job kræver, at de er på benene eller er på farten, såsom tjener eller buschauffør. Shifts hjælper virksomhedsejere med at oprette og administrere arbejdsskift, ind-og ud, dele filer og kommunikere vigtige oplysninger til teammedlemmer. Lær mere om brug af Skift fra Microsoft.

Relaterede trin

• Hvis du har en Online Essentials -plan, skal du gå til Teams i din webmail .
  • Hvis du har Business Premium eller højere, skal du installere Teams på din Windows -pc eller Mac .