Hvad er min hjemmesides rodmappe i Plesk -hosting?

Rodmappen til din website er det indhold, der indlæses, når besøgende besøger dit domænenavn med en webbrowser. Den mest åbenbare konsekvens deraf er, at du skal anbringe en "index-fil" i din websites rodmappe, før de besøgende overhovedet kan se til din website (flere oplysninger).

Websiterelaterede programmer kan også have brug for at kende din websites rodmappe.

Dit primære domænenavns rodmappe er httpdocs/.

Sekundære eller underdomæners rodmapper angives, når de konfigureres. Du kan finde dem angivet i Plesk.

Sådan findes rodmappen til sekundære (tilføjelse) og underdomæner

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Hosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .

I afsnittene for hvert domænenavn vises rodmappen i feltet Website i. Rodmappen er som standard selve domænenavnet efterfulgt af en skråstreg f.eks. underdomæne.smarteksempel.com/