Hvad er min hjemmesides rodmappe i Windows Hosting?

For Windows -hosting er dit primære domænenavns rodmappe httpdocs/ .

Sekundære og underdomænenavnes rodmapper blev specificeret, da de blev konfigureret. Sådan finder du rodmappen til sekundære domæner eller underdomæner i Windows -hosting.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil have vist.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På siden Plesk Websites og domæner i afsnittet for hvert underdomæne eller sekundært domæne vises rodmappens navn efter Website kl . Som standard er rodmappen selve underdomænenavnet efterfulgt af en skråstreg som i "underdomæne.coolexample.com/".
    underdomæne rodbibliotekets navn

Flere oplysninger

• Din hjemmesides rodmappe indeholder det indhold, der indlæses, når besøgende får adgang til dit domænenavn i en webbrowser. Derfor er du nødt til at være sikker på, at du placerer dit websites indeksfil i dit websites rodmappe.