Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er min hjemmesides IP -adresse på min Linux -hostingkonto?

Du skal muligvis finde din hjemmesides IP -adresse for at pege dit domænenavn der eller for at uploade filer via FTP.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens Dashboard skal du vælge Server under Indstillinger .
    vælg server

Din IP -adresse vises på listen over indstillinger.