Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er mit databaseværtsnavn i Plesk -hosting?

Databasestyrede applikationer, såsom WordPress, bruger dit databaseværtsnavn til at oprette forbindelse til det.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Databaser .

Du kan oprette forbindelse til databasen ved hjælp af IP -adressen i kolonnen Databaseserver.

Advarsel: Inkluder ikke porten efter IP -adressen til dine MySQL -databaser. Hvis din databaseserver f.eks. Er 1.1.1.1:3306 , skal du bruge 1.1.1.1 som din databases værtsnavn.

Hvis du har brug for login -oplysninger til databasen, skal du gå til fanen Brugere . Hvis du har brug for at administrere dine databases brugernes login -oplysninger, skal du se