Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er MySQL

MySQL er en open source-relationsdatabase, som bruges af mange hjemmesider til at gemme og hurtigt få adgang til og vise deres indhold. Du kan bruge MySQL til blogs, onlinebutikker, websites med logins, fotogallerier og næsten enhver anden form for dynamisk indhold, du ønsker på dit site.

Hvordan du konfigurerer din egen MySQL -database, afhænger af, hvilken type hosting du har :