Hvad er Omvendt DNS?

Omvendt DNS (rDNS) er navneopløsning, der slår en IP -adresse op for at få et domænenavn, idet den udfører den modsatte funktion af DNS -serveren, hvilket gør domænenavne til IP -adresser.

Omvendt DNS kan bruges som et spamfilter. Spammere bruger typisk ugyldige IP -adresser, dvs. ikke -matchende domænenavne. Et omvendt DNS -program slår IP -adressen på en indgående meddelelse op, og hvis der ikke findes noget gyldigt domænenavn, blokerer serveren meddelelsen. Selvom omvendt DNS er ret effektivt til at filtrere spam, blokerer det også ofte gyldige e -mails.

Vi konfigurerer automatisk omvendt DNS til alle vores e -mailtjenester. På grund af IP -ejerskabsbegrænsninger tillader vi ikke brugerdefinerede reverse DNS -indstillinger for vores tjenester eller produkter på dette tidspunkt. Der er dog muligheder for at administrere omvendt DNS i vores dedikerede server -tilbud.

Bemærk: Brug ikke en PTR -post til at konfigurere omvendt DNS i vores system.