Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er onlinelager?

Online Storage er en browserbaseret applikation, som giver dig mulighed for at gemme og få adgang til dine vigtige filer, sikkert og sikkert — online. I lighed med en mappe på din harddisk giver Online Storage dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine filer og gemme dem et sikkert sted for dig. Du har adgang til dine filer 24/7, du kan dele dine filer med andre, og du kan endda kryptere dine filer for at få et ekstra beskyttelsesniveau.