Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er OTP?

En engangsadgangskode (OTP) er et ekstra lag af sikkerhed, som vi bruger til at bekræfte din identitet, når du gennemfører visse handlinger på et domænenavn, der har en opgraderet beskyttelsesplan med Ownership Protection .

Hvordan fungerer OTP?

Hvis dit domæne har Ownership Protection , kan visse domænehandlinger ikke udføres, før din identitet er bekræftet. Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse (2SV) for mere end 72 timer siden, sender vi en bekræftelseskode via SMS eller ved hjælp af din foretrukne godkendelsesprogram. Hvis du ikke har aktiveret 2SV, eller hvis det blev aktiveret inden for de sidste 72 timer, sender vi i stedet en engangsadgangskode til din e -mailadresse.

Hvornår modtager jeg en OTP?

Vi sender en OTP, hvis du forsøger at gennemføre en af disse handlinger på et domæne med Ownership Protection og ikke har haft 2SV aktiveret i mere end 72 timer:

OTP -begrænsninger

For at sikre, at dit domæne forbliver beskyttet, er der et par begrænsninger, du skal være opmærksom på.

• Din OTP -kode er kun gyldig i 60 minutter, efter at den er blevet anmodet om.
  • Du er begrænset til at anmode om 5 engangs -adgangskoder i en 7 -dages periode.
  • Hvis du indtaster en forkert adgangskode 3 gange, vil du blive låst ude og ikke kunne anmode om en anden OTP i 24 timer.

Hvor modtager jeg en OTP?

Vi sender OTP til registrantens e-mailadresse, som er anført for dit domænenavn. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dit domænenavn mod ondsindede overtagelsesforsøg.

Hvor kan jeg se eller opdatere min registrants e-mailadresse?

Du kan se alle kontaktoplysninger, herunder registrantens e-mailadresse, som er forbundet med domænet, i Domænestyring.