Hvad er OTP?

En engangs-adgangskode (OTP) giver et ekstra sikkerhedslag, som vi bruger til at bekræfte din identitet, når du gennemfører visse handlinger med et domænenavn, som har beskyttet registrering.

Hvordan fungerer OTP?

Hvis dit domæne har beskyttet registrering, kan visse handlinger ikke gennemføres, før din identitet er bekræftet. Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse (2SV), sender vi en kod via sms eller din foretrukne verifikationsapp.. Hvis du ikke har aktiveret 2SV, sender vi en engangs-adgangskode til din e-mailadresse i stedet for.

Hvornår modtager jeg en OTP?

Vi sender dig en OTP, når du forsøger at gennemføre en af disse handlinger, og ikke har aktiveret 2SV:

Hvor modtager jeg en OTP?

Vi sender OTP til registrantens e-mailadresse, som er anført for dit domænenavn. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dit domænenavn mod ondsindede overtagelsesforsøg.

Hvor kan jeg se eller opdatere min registrants e-mailadresse?

Du kan se alle kontaktoplysninger, herunder registrantens e-mailadresse, som er forbundet med domænet, i Domænestyring.