Hvad er OTP?

En engangsadgangskode (OTP) er et ekstra sikkerhedslag, som vi bruger til at bekræfte din identitet. Konti med totrinsbekræftelse behøver ikke bruge en OTP til identitetsbekræftelse. Vi beder om denne bekræftelse, når du gennemfører visse handlinger på et domæne med domænebeskyttelse for at lukke domæne -hackere og skadelige overførsler.

Hvordan fungerer OTP?

Visse domænehandlinger kan ikke udføres, før din identitet er bekræftet, når dit domæne har opgraderet domænebeskyttelse . Vi sender bekræftelseskoden via SMS eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i mindst 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode , så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.

Hvornår modtager jeg en OTP?

Vi sender en bekræftelseskode eller OTP, hvis du forsøger at gennemføre en af disse handlinger på et domæne med domænebeskyttelse:

OTP -begrænsninger

Der er et par begrænsninger, som du skal være opmærksom på for at beskytte dit domæne.

• Din OTP -kode er kun gyldig i 60 minutter, efter at den er blevet anmodet om.
  • Du er begrænset til at anmode om 5 engangs-adgangskoder i en periode på 7 dage pr. Domænehandling (angivet ovenfor) pr. Domæne.
  • Hvis du indtaster en forkert adgangskode tre gange, vil du blive låst ude af denne handling på det pågældende domæne i 24 timer.

Hvor får jeg OTP?

Vi sender OTP til registrantens e-mailadresse, som er anført for dit domænenavn. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dit domænenavn mod ondsindede overtagelsesforsøg.

Hvor kan jeg se eller opdatere min registrants e-mailadresse?

Du kan se alle kontaktoplysninger , herunder registrantens e -mailadresse, der er knyttet til domænet, på din GoDaddy -konto.