Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Parallels Plesk -panel?

Plesk er et kontrolpanel, der er tilgængeligt på vores Windows-baserede hostingkonti og servere. Det giver dig mulighed for nemt at administrere mange aspekter af din konto, herunder filer, applikationer og (for servere) e -mail, som hostes på din konto eller server.

Du kan få flere oplysninger om Plesk på dets officielle hjemmeside på parallels.com/products/plesk/ .