Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Premium -domænenavne?

Premium-domænenavne er korte, mindeværdige og nemme at stave navne, som ender i en populær filtype som .com. Disse domæner koster ofte mere end normale domæner, fordi de med større sandsynlighed fører til trafik til en hjemmeside.

Hvis du søger efter et premium -domænenavn, der allerede er registreret, udfører vi en grundlæggende søgning med det indtastede navn og giver en liste over alternative domænenavne, som du måske er interesseret i at registrere. På fanen Premium -domæner viser vi domænenavne til salg af deres ejere. Du kan købe dem gennem os.

For at købe et premium domænenavn skal du blot tilføje det til din indkøbsvogn og gå videre til kassen. Der er to gebyrer: et overførselsgebyr og et registreringsgebyr. Moms er gældende for premium domænenavne. Efter betaling flytter domænet kortvarigt til en tilbageholdelseskonto, og derefter overfører vi det til din konto. Vi opkræver efterfølgende fornyelser til den normale fornyelsespris, medmindre et premiumdomæne har særlige fornyelsespriser. Du kan få adgang til domænenavnet på din konto, når vi har gennemført overførselsprocessen.