Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Website -sikkerhedskopiering giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit site og relaterede databaser via FTP eller SFTP til en sikker skyplacering. Under sikkerhedskopieringen scanner vi dine filer for malware og gemmer derefter de malware-fri kopier for opbevaring.

Sikkerhedskopier starter så snart du har konfigureret din konto .

For at bevare båndbredden downloader vi kun nye og ændrede filer efter den første sikkerhedskopiering. Hver sikkerhedskopi er en komplet kopi af dit website den dag. Du kan vælge, hvor ofte og hvornår dine sikkerhedskopier skal udføres.

Sikkerhedskopier opbevares i 30 dage. Det betyder, at du kan gendanne dit site til tilstanden på en hvilken som helst dag med en vellykket sikkerhedskopiering i de sidste 30 dage. Du kan også downloade kopier af dine sikkerhedskopier til lokal lagerplads med henblik på nødadgang eller migrering af site.

Når du skal bruge din sikkerhedskopi, kan du gendanne specifikke filer eller gendanne dem alle .