Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Sikkerhedskopiering af hjemmeside gør det muligt for vores kunder at sikkerhedskopiere hjemmesider via FTP eller SFTP. Hvis dit website er hostet sammen med GoDaddy, konfigurerer vi automatisk sikkerhedskopieringen for dig. Ellers bliver dine websitefiler og database(r) sikkerhedskopieret dagligt, ugentligt eller månedligt afhængigt af din valgte frekvens, når du har konfigureret din sikkerhedskopiering.

For at bevare båndbredden downloader vi kun nye og ændrede filer efter den indledende sikkerhedskopiering. Hver sikkerhedskopi er en komplet kopi af dit website på den dag. Sikkerhedskopier opbevares i 30 dage. Det betyder, at du kan gendanne dit website til sin daværende stand på en hvilken som helst dag i din sikkerhedskopieringshistorik i op til 30 dage.

Du kan se alle sikkerhedskopierne i dit dashboard, og det er enkelt at lave gendannelser: Du skal bare klikke på den ønskede dato for sikkerhedskopiering, hvorefter den downloades til din computer.