Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Sikkerhedskopiering af hjemmeside gør det muligt for vores kunder at sikkerhedskopiere sider via FTP eller SFTP. Hvis dit website er hostet med GoDaddy, konfigurerer vi automatisk sikkerhedskopien for dig. Hvis ikke, når du har konfigureret din sikkerhedskopi, bliver dine hjemmesidefiler og databaser sikkerhedskopieret dagligt, ugentligt eller månedligt afhængigt af den hyppighed, du vælger.

For at bevare båndbredden downloader vi kun nye og ændrede filer efter den indledende sikkerhedskopiering. Hver sikkerhedskopi er en komplet kopi af dit website på den dag. Sikkerhedskopier opbevares i 30 dage. Det betyder, at du kan gendanne dit website til sin daværende stand på en hvilken som helst dag i din sikkerhedskopieringshistorik i op til 30 dage.

Du kan se alle sikkerhedskopierne i dit dashboard, og det er enkelt at lave gendannelser: Du skal bare klikke på den ønskede dato for sikkerhedskopiering, hvorefter den downloades til din computer.