Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er SMTP -relæer?

SMTP -relæer sender meddelelser via din e -mailkonto ved hjælp af din eksisterende e -mailklient. Hvis din Workspace Email -konto f.eks. Er konfigureret i Outlook, kan du fortsætte med at bruge Outlook til at skrive og sende meddelelser, men de faktiske meddelelser behandles via vores SMTP -transmissionstjenester. Dette giver dig mulighed for at bruge din professionelle e -mailadresse fra enhver kunde, du ønsker (og omgå ISP -begrænsninger på dine udgående e -mailmeddelelser).

Vores SMTP -transmissionstjeneste leveres til dig som en del af din e -mailkonto. Din e -mailkonto inkluderer 500 SMTP -relæer pr. Postkasse pr. Dag. Disse relæer bruges kun, når der sendes meddelelser fra en e -mailklient, såsom Outlook. Afsendelse af meddelelser fra Workspace Webmail bruger ikke SMTP -relæer.

Din SMTP -relægrænse kan nulstilles en gang hver dag baseret på en rullende 24 -timersperiode. Du kan maksimalt bruge 500 SMTP -relæer pr. Dag pr. E -mailkonto.

Med Workspace Webmail kan du inkludere op til 100 e -mailadresser (inklusive Til, Cc og Bcc) pr. E -mailmeddelelse, uanset hvor mange SMTP -relæer du har pr. Dag. Du kan få yderligere oplysninger i E -mailkontobegrænsninger .

Bemærk: Disse begrænsninger gælder ikke for Microsoft 365 -e -mailadresser.