Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er SMTP-relæer?

Du ved, at SMTP har noget at gøre med e -mail, men du er ikke helt sikker på, hvad. Denne video og oplysningerne nedenfor forklarer, hvad Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) er, og hvordan det fungerer.

SMTP -relæer lader dig sende e -mailmeddelelser via din e -mailkonto ved hjælp af din eksisterende e -mailklient. Hvis du f.eks. Bruger Microsoft Outlook, kan du fortsætte med at bruge Outlook til at skrive og sende e -mailmeddelelser. De faktiske e -mailmeddelelser behandles imidlertid via vores SMTP -transmissionstjenester. Dette giver dig mulighed for at bruge din professionelle "salg@smarteksempel.com" e -mailadresse fra enhver kunde, du ønsker (og omgå ISP -begrænsninger på dine udgående e -mailmeddelelser).

Vores SMTP -transmissionstjeneste leveres til dig som en del af din e -mailkonto. Din e -mailkonto indeholder 250 SMTP -relæer pr. Postkasse pr. Dag. Disse relæer bruges kun, når der sendes e -mailmeddelelser fra en e -mailklient, såsom Microsoft Outlook ©. Afsendelse af e -mailmeddelelser fra Workspace Webmail bruger ikke SMTP -relæer.

Din SMTP -relægrænse kan nulstilles en gang hver dag baseret på en rullende 24 -timersperiode. Hvis du har brug for mere end 250 relæer til din postkasse, kan du købe yderligere SMTP -relæer (i pakker med 50). Du kan maksimalt bruge 500 SMTP -relæer pr. Dag pr. E -mailkonto. Hvis du vil bruge mere end 500 relæer om dagen, kan du distribuere SMTP -relæer på tværs af flere e -mailkonti.

Med Workspace Webmail er du begrænset til 100 e -mailadresser (inklusive Til, Cc og Bcc) pr. E -mailmeddelelse, uanset hvor mange SMTP -relæer du har pr. Dag. Du kan få yderligere oplysninger i E -mailkontobegrænsninger .

Bemærk: Disse begrænsninger gælder ikke for Exchange -e -mailadresser.