Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er status for GoDaddy Payments på min Administreret WordPress -konto?

Når du aktiverer GoDaddy Payments på dit Managed WordPress -webshop drevet af WooCommerce, viser en ansøgningsproces din specifikke status i dine administrationskontroller. Se status ved at følge disse trin:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For den hjemmeside, du vil se statussen for BETALINGER på, skal du vælge WP -administrator framenuikon menuen.

vælg wp-admin
  4. I menuen til venstre og under WooCommerce skal du vælge Indstillinger .
  5. Fra fanerne på siden Indstillinger vælger du Betalinger .
  6. I kolonnen Status kan du se betalingsmetodens status.

Statuskoder og deres betydning

• Afventer: Applikationen afventer godkendelse. Du kan blive bedt om at angive legitimationsoplysninger og virksomhedsoplysninger. Se efter en e -mail med flere oplysninger.
  • Ufuldstændig: Applikationen blev startet, men ikke fuldført. Vælg CV for at fortsætte, hvor du slap.
  • Ikke tilgængelig: Applikationen blev afvist eller lukket. Du har mulighed for at fjerne denne betalingsmetode. Se efter en e -mail med flere oplysninger.
  • Brug for opmærksomhed: Kontoen blev suspenderet. Du kan måske eller måske ikke acceptere betalinger. Se efter en e -mail med flere oplysninger.
  • Tilsluttet: Ansøgningen blev godkendt til betalinger og muligvis indbetalinger.