Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er stien til Python på min Plesk -hostingkonto?

Du kan bruge Python med CGI på din Plesk -delte hostingkonto.

For at bruge Python skal du kende stien til Python på vores servere, som er:

/usr/bin/python