Hvad er virksomhedsregistrering?

Erhvervsregistrering giver dig mere synlighed på dit domænenavns WHOIS-fortegnelse ved at give dig mulighed for at tilføje et logo, forretningslinks, billeder, åbningstider, rabatkuponer og sågar et kort over lokalområdet som viser din adresse.

Du kan kun tilføje erhvervsregistrering til domænenavne, der er registreret i din konto, med os. Du kan dog tilknytte en virksomhedsprofil med et hvilket som helst gyldigt domænenavn, uanset hvor det er registreret.

Du kan få yderligere oplysninger under Administration af din virksomhedsregistreringsprofil.