Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Website Builder for designere?

Hjemmesideprogram til designere lader dig opbygge og udgive hjemmesider med professionelle skabeloner og værktøjer til indholdsadministration. Træk -og -slip -grænsefladen kræver ikke tekniske færdigheder, du kan tilføje et personligt præg med multimedieindhold, og du vil spare tid på at opdatere ved hjælp af administration af batchindhold. Website Builder for Designers understøtter flere sprog og SEO -indstillinger, så besøgende fra hele verden kan finde dit site.

Se, hvad der tilbydes:

• Designer skabeloner med ubegrænsede sider, der kan tilpasses.
  • Forbind dit site med op til 10 domæner.
  • Ubegrænset trafik og båndbredde og 10 GB hostingplads.
  • Opdater artikler og produkter med administration af batchindhold.
  • Rediger og vis dit site på flere sprog.
  • Medlemsregistrering med grafisk verifikation for unikt indhold.
  • Søgemaskineoptimering (SEO) på site- og sideniveau og for hver artikel og produkt.
  • Engagerende plugins inklusive kort, afstemning, QR -koder og meget mere!

På grund af de skræddersyede funktioner er der nogle begrænsninger, du bør vide om:

• Onlinebutikker understøttes ikke, selvom du kan oprette et produktkatalog og en forespørgselsformular.
  • FTP understøttes ikke, og du kan ikke redigere i HTML -tilstand. Du kan dog redigere og administrere din hjemmeside med den medfølgende Website Editor -grænseflade.