Hvad er WooCommerce til WordPress?

WooCommerce er et open source eCommerce-plugin, der udvider WordPress-applikationen til en stærk og meget tilpasselig onlinebutik. Med dette eCommerce -plugin kan du oprette en engagerende og vellykket online tilstedeværelse, som kun er begrænset af din fantasi.

Bemærk: Vores Managed WordPress Ecommerce -planer og Managed WooCommerce Stores installerer og bruger WooCommerce som standard.

WooCommerce -pluginet tilføjer forskellige tilpassbare e -handelsmuligheder til dit WordPress -site og organiserer disse indstillinger i forskellige faner og indstillinger, hvilket gør det mere intuitivt at administrere din webshop. Dette plugin fungerer til salg af fysiske, digitale eller begge dele.

Nogle vigtige funktioner i WooCommerce kan hjælpe dig med at få din webshop i gang:

• Indbygget betalingsbehandling for kreditkort til førende udbydere som Stripe og PayPal, bankoverførsler og Cash on Delivery (COD).
  • Automatisk skatteberegning for større satser i lande og stater.
  • Forsendelsesmuligheder, der giver dig mulighed for at bruge geografisk placering til automatisk at registrere din kundes adresse og automatisk beregne moms og forsendelsesomkostninger.

Det betyder ikke noget, om du lige er begyndt, eller om du er en erfaren WordPress -bruger, WooCommerce er ideel til enhver butik.

Serverkrav

For at kunne bruge WooCommerce på dit WordPress -site skal dit site opfylde følgende serverkrav:

• PHP -version : Wordpress og WooCommerce understøtter PHP version 7.4 og nyere.
  • MySQL : WordPress og WooCommerce understøtter versioner af MySQL 5.6 og MariaDB 10.1 og nyere.
  • WordPress -hukommelsesgrænse på 256 MB eller højere : Utilstrækkelig hukommelse kan forårsage problemer med plug -in.
  • HTTPS : Betalingsgateways kræver et SSL -certifikat for at oprette forbindelse.

Næste trin

1. Installer og konfigurer WooCommerce
  2. Tilføj et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Tilføj et billede til et produkt i WooCommerce
  4. Tilføj en WooCommerce -forsendelseszone
  5. Opdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Tilføj eller opdater WooCommerce -betalingsmetoder