Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et open-source plugin, der udvider WordPress-applikationen til en kraftfuld og meget tilpasselig onlinebutik for at skabe en engagerende og vellykket online tilstedeværelse, som kun er begrænset af din egen fantasi. Vores eCommerce Managed Hosting -planer installerer og bruger WooCommerce som standard.

Med alle indstillinger og detaljer for dine produkter organiseret i klare og nemme at forstå faner, gør dette e -handels plugin det nemt at administrere din butik. Uanset om du sælger produkter, der er fysiske, digitale eller begge dele, har WooCommerce dig dækket.

Indbygget betalingsbehandling er tilgængelig for førende udbydere såsom Stripe og PayPal samt modtagelse af kreditkort, bankoverførsler og endda COD. Administration af dine skatter er forenklet med automatisk skatteberegning for større landes og staters skattesatser.

Administrer dine leveringsmuligheder med enkle værktøjer, der bruger geografisk placering til automatisk at finde din kundes adresse, så dine moms- og forsendelsesomkostninger automatisk kan beregnes.

Det betyder ikke noget, om du er en novice eller en WordPress -guru - WooCommerce er ideel til enhver butik.

Serverkrav

• PHP version 7.2 og op - Under versioner understøttes ikke længere aktivt af WooCommerce.
  • MySQL version 5.6 og op - Under versioner understøttes ikke længere aktivt af WooCommerce.
  • HTTPS - Mange betalingsgateways kræver et SSL -certifikat for at oprette forbindelse.

Næste trin

1. Installer og konfigurer WooCommerce
  2. Tilføj et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Tilføj et billede til et produkt i WooCommerce
  4. Tilføj en WooCommerce -forsendelseszone
  5. Opdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Opdater WooCommerce -betalingsmetoder