Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at oprette forbindelse til min e-mailkonto?

Du kan altid bruge Workspace Webmail til at sende og modtage e-mails. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din e-mailkonto gennem en e-mailklient, er der adskillige fejlfindingstrin, du kan foretage.

FØR DU STARTER: For at konfigurere din e-mailklient med din e-mail, skal du kende dine POP- eller IMAP-mailserverindstillinger og porte. For at finde disse kan du gå til E-mailkonfigurationscenter og skrive informationen under Mailserverindstillinger ned.

Kontrollér dine SMTP-relæindstillinger

Make sure you have set up SMTP Relay in your email account. For more information about setting up SMTP Relay, see Checking your SMTP Relay Settings.

Kontrollér dine mailservernavne

Find disse indstillinger ved at gå til E-mail-indstillingscenter og log ind med din e-mailadresse og adgangskode. (Alternativt kan du også åbne E-mail-indstillingscenter fra webbaseret e-mail. Du skal blot gå til Værktøjer og klik på E-mail-indstillingscenter). Se efter følgende:

• Indgående mailserver
  • Udgående mailserver brugt til SMTP-transmission

Kontrollér dine PORT-indstillinger

Din internetudbyder blokerer måske din e-mailklients standardport-indstillinger. Hvis de gør det, kan du bruge disse alternative porte. Du behøver kun vælge porten baseret på det servernavn, som du bruger.

Uden SSL
Protokol Type Port
IMAP Indgående 143
POP Indgående 110
SMTP Udgående 25, 80, 3535
Med SSL
Protokol Type Port
IMAP Indgående 993
POP Indgående 995
SMTP Udgående 465

Kontrollér for e-mail eller e-mailkontoproblemer

See Email Account Limitations for maximum email and attachment size as well as other limitations that may affect your ability to send email.

• Kontrollér størrelsen på din meddelelse
  • Kontrollér antallet af e-mailadresser i e-mailen
  • Sørg for, at du ikke har overskredet din daglige transmissionsgrænse

En transmission består af en e-mail sendt til hver person ved hjælp af SMTP-tjenesten. Så hvis du sender en e-mail til 30 personer, tæller det som 30 transmissioner. Transmissioner tælles for hver dag.

Kontrollér Information om opsætning af din e-mailkonto, så den fungerer med en specifik e-mailklient

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.