Hvad gør jeg, når jeg får en intern serverfejl?

Fejlmeddelelse:

Intern serverfejl

Serveren stødte på en intern fejl eller fejlkonfiguration og kunne ikke fuldføre din anmodning.

Kontakt serveradministratoren, support@supportwebsite.com og informer dem om det tidspunkt, at fejlen opstod, og noget du eventuelt gjorde, der kunne havde forårsaget fejlen.

Yderligere oplysninger om denne fejl findes måske i serverens fejllog.

Apache/1.3.33 server på mydomain.com port 80

Årsag

Denne fejl kan være forårsaget af forskellige problemer, men er højst sandsynligt forårsaget af en ødelagt .htaccess-fil. Kontrollér om der er en .htaccess-fil i det bibliotek, hvor fejl genereres eller i noget bibliotek højere op i træet. Hvis dette er tilfældet, kan du omdøbe .htaccess-filen midlertidigt og opdatere siden. Hvis fejlen ikke vises igen, er .htaccess-filen problemet. Reparer filen eller lad den være deaktiveret.

Hvis du oplever yderligere problemer med den omdøbte .htaccess-fil, kan du ændre dens navn tilbage igen, og prøve at genoprette den fra en sikkerhedskopi.

For det meste er .htaccess-problemer forårsaget af forsøg på at overskrive PHP-indstillinger, som uploades i binært format, eller problemer med tilladelser.

Løsning

Sørg for at uploade .htaccess-filer i ASCII-tilstand

Indstil tilladelserne til 644, hvilket gør den ubrugelig af serveren, men forhindrer den i at blive læst fra en browser.

Hvis du forsøger at foretage ændringer til PHP-indstillinger, skal du sørge for at foretage ændringer til din PHP-initialiseringsfil.

Du kan yderligere oplysninger i: