Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad gør jeg, når jeg har købt min handelskonto?

Når du har købt en handelskonto, skal du udfylde onlineapplikationen via handelskontoudbyderen for at kvalificere dig til handelskontoen:
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Handelskonti .
  3. På listen Applikationsnavn skal du klikke på hyperlinket til hosting af din konto hos os eller hosting af din konto hos en tredjepart.
  4. Udfyld online -ansøgningen fuldstændigt.

Kontakt din Merchant -kontoudbyder direkte, hvis du har spørgsmål vedrørende applikationen eller status for din ansøgning.

First Data ™: (855) 853-8333 (For standardhandelskonti købt efter den 1. oktober 2012).
Chase Paymentech & reg ;: (800) 453-3282 (For standardhandelskonti købt før 1. oktober 2012).