SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad hvis jeg bemærker et problem med et SSL- eller Code Signing -certifikat?

Sikre certifikater er genstand for forskellige former for angreb og ondsindet adfærd.

Hvis du er bekymret for, at en hacker har kompromitteret en privat nøgle, nogen misbruger et certifikat, eller hvis du bemærker nogen anden form for mistænkelig aktivitet med et certifikat, skal du kontakte os på (480) 505-8852, eller practices@starfieldtech.com .