Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad hvis jeg har stavet mit domænenavn forkert under registreringen?

Når først et domæne er registreret, kan vi ikke redigere eller ændre stavningen for domænet. Vi registrerer domænenavnet nøjagtigt, hvordan du indtaster det. Du er velkommen til at prøve at købe det korrekte domæne , hvis det er tilgængeligt.

Du har også mulighed for at annullere domænenavnet, så det ikke længere er registreret for dig. Husk, at annullering ikke garanterer refusion af nogen del af dit registreringsgebyr, og at annullere et domæne er en permanent handling.

Flere oplysninger

• For oplysninger om berettigelse til refusion henvises til vores refusionspolitik under Standardrefusionsbetingelser .