Hvad hvis jeg har stavet mit domænenavn forkert under registreringen?

Desværre kan vi ikke ændre eller redigere stavemåden efter du har registreret domænenavnet. Vi registrerer domænenavnet nøjagtigt som du skriver det. Når registreringen lykkedes bliver du opkrævet betaling, selv når det domænenavn du skrev, ikke var det du ønskede.

Du har mulighed for at annullere domænenavnet så det ikke længere er registreret i dit navn. Husk, at annullering ikke er en garanti for refundering af nogen del af registrerings gebyret. Du er velkommen til at forsøge at købe det korrekte domænenavn, hvis det er tilgængeligt.