Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad hvis jeg ikke kan få Outlook til at arbejde med Workspace Email?

Du kan bruge Microsoft Outlook® til at skrive, modtage og sende e -mailmeddelelser, men vores sikre servere behandler de faktiske meddelelser. Tildelingen af meddelelser (videresendelse) til vores e -mailkonti er 250 hver dag. Du har dog mulighed for at købe flere i pakker med 50 mod et ekstra gebyr.

Hvis du ikke kan sende og modtage meddelelser med Outlook, er der et par ting, du kan kontrollere for at fejlfinde problemet, før du ringer til kundesupport.

Kontrol af dine SMTP -relæindstillinger

Sådan kontrolleres dine SMTP -relæindstillinger

Når du konfigurerer din e -mailkonto, valgte du det antal "Relæer pr. Dag", som du ville bruge. Sørg for, at tallet ikke er sat til nul, eller at du ikke har overskredet det angivne antal relæer. Hvis du vil kontrollere dine SMTP -relæindstillinger, skal du se Kontrol af dine SMTP -relæindstillinger .

Bekræftelse af dine Outlook -kontoindstillinger

Sådan bekræftes dine Outlook -kontoindstillinger

Når du konfigurerer din Outlook -konto, har du angivet specifikke indstillinger for dine servere, brugeroplysninger og portindstillinger. Hvis disse indstillinger ikke er korrekte, fungerer din konto ikke korrekt.

Se for at sikre, at du har de korrekte indstillingerTilføj min e -mail manuelt til Outlook 2010 eller 2013 på Windows .

Kontrol af dine MX -fortegnelser

MX (Mail Exchanger) registrerer rute -e -mailmeddelelser på tværs af internettet. De sender e -mailmeddelelser til de servere, der er godkendt til at acceptere meddelelser til dit domænenavn. Hvis dine MX -fortegnelser ikke peger på godkendte servere, kan din e -mail ikke nå dig.

Der er flere værktøjer, såsom E -mail -testværktøjet på www.dnsstuff.com, som du kan bruge til at kontrollere dine MX -fortegnelser. Når du har valgt en metode til at kontrollere dine MX -fortegnelser, skal du bekræfte, at de stemmer overens med MX -fortegnelserne i din Workspace Webmail.

Sådan kontrolleres dine MX -fortegnelser

1. Log ind på Workspace Webmail på email.secureserver.net .
  2. Fra menuen Hjælp skal du vælge E -mailklientindstillinger .
  3. Lav et notat af dine indgående og udgående serveroplysninger.
  4. Fortsæt med procedurerne beskrevet nedenfor for at konfigurere din e -mailklient.

Hvis dine MX -fortegnelser ikke stemmer overens med disse, kan du nulstille dine MX -fortegnelser.

Nulstilling af dine MX -fortegnelser

Sådan nulstilles dine MX -fortegnelser

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Administrer .
  3. I menuen Funktioner skal du vælge DNS -administration .
  4. For det domænenavn med den MX -post, du vil redigere, skal du klikke på Rediger zone .
  5. I afsnittet MX (Mail Exchanger) skal du klikke på Gendan standarder . Standardzonefilens fortegnelser vises.
  6. Klik på Gem zonefil , og klik derefter på OK .

Kontrol af dine firewall-/antivirusindstillinger

For at kontrollere Firewall/Antivirus -indstillinger

Nogle firewall- og antivirussikkerhedsindstillinger kan forhindre Outlook i at fungere korrekt. Du er muligvis nødt til at tillade pop op-vinduer fra Outlook, justere indstillingerne for blokering af din hjemmeside eller ændre andre indstillinger. Prøv at ændre dine sikkerhedsindstillinger for at tillade, at e -mails sendes og modtages.

Bemærk: Med Workspace Webmail og SMTP er du begrænset til 100 e -mailadresser (Til, Cc og Bcc) pr. E -mailmeddelelse, uanset hvor mange SMTP -relæer du har om dagen. Du kan få yderligere oplysninger iWorkspace Email kontobegrænsninger .

Bemærk: Som en tilladelse giver vi oplysninger om, hvordan man bruger visse tredjepartsprodukter, men vi støtter ikke eller understøtter ikke tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for funktionerne eller pålideligheden af sådanne produkter. Outlook® er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og / eller andre lande. Alle rettigheder forbeholdes.