Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad kan jeg gøre efter konfiguration af e -mail?

Tillykke! Din e -mailadresse er konfigureret og klar til brug. Her er hvad du kan gøre næste.

Tilføj kontaktpersoner

Konfigurer din kalender

Opret en e -mail -signatur

Opret et automatisk svar

Vi vil meget gerne høre om din oplevelse med denne Kom godt i gang -serie. Du kan bedømme artiklen nedenfor og inkludere eventuel yderligere feedback i en kommentar.