Hjemmesideprogram Hjælp

Hvad omfatter Starter-aftalen?

GoDaddy Email Marketing Starter-aftalen, der inkluderer Hjemmesideprogram og Webshop, tilbyder i alt 50 forsendelser og op til 50 kontakter. Brug lige præcis den kombination, som bedst opfylder dine behov. Du kan f.eks. sende fem nyhedsbreve til en liste med 10 personer eller ét nyhedsbrev til en liste med 50 personer.

Starter-aftalen indeholder alle de funktioner, der indgår i Pro-aftalen. Pro-aftalen tillader imidlertid op til 50.000 e-mails om måneden og op til 5.000 kontakter. I Starter-aftalen er der ingen begrænsning på, hvor mange kontakter du kan indsamle blandt dine besøgende. Du kan også bruge kontaktstyringen i Hjemmesideprogram sammen med andre programmer og f.eks. føje besøgende til et regneark.

Du kan opgradere din Starter-aftale når som helst – uden at miste alle dine kontakter. Tag et kig på, hvordan Starter-aftalen klarer sig sammenlignet med de mest populære GoDaddy Email Marketing-aftaler.

Næste trin

Dit næste trin afhænger af, hvilket produkt du bruger:

Produkt Besøg...
Hjemmesideprogram Opret e-mailabonnementsformular til besøgende.
Opret kontakter for at udvide din e-mailliste manuelt.
Webshop Opret e-mailtilmeldingsformular til besøgende.
WordPress WordPress: E-mailtilmeldingsformularer.