Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad skal jeg bruge for at ansøge om en handelskonto?

Du skal bruge følgende oplysninger for at ansøge om en handelskonto:

• CPR -nummeret, kørekortnummeret og kontaktoplysningerne for din virksomheds ledere.
  • Bankkontoen og rutenumrene på den checkkonto, der bruges til din virksomhed.
  • Oplysninger om din virksomhed, herunder et skatte -id eller CPR -nummer og placeringsoplysninger.

Bemærk, at der kan være behov for yderligere oplysninger.