Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad sker der, når jeg har udfyldt Merchant Account -papirerne?

Når du har fuldført onlineapplikationen, vil din handelskontoudbyder kontakte dig, enten via telefon eller e -mail, inden for 72 åbningstider. De oplysninger, du modtager, kan være en anmodning om yderligere oplysninger og/eller en afgørelse om din ansøgning.

Forventet godkendelses- og implementeringstid for din Merchant -konto:

• Standard/amerikansk handelskonto: 5 dage
  • Specialhandelskonto: 5 dage
  • International handelskonto: 4 uger