Administreret WordPress Hjælp

Hvad sker der, når jeg skifter mit domæne?

Med Administreret WordPress er det utroligt nemt at ændre domænenavn. Når du ændrer domænenavn via dine indstillinger for Administreret WordPress, sørger vi for følgende:

• Opdatering af dit sites links, så de anvender dit nye domænenavn
  • Opdatering af siteurl og indstillinger for hjemme-database

Bemærk: Du skal muligvis redigere din DNS-A-record, f.eks. hvis du ønsker at bruge et brugerdefineret domæne. Vi giver dig besked i løbet af processen.

Det er vigtigt at bemærke, at du hverken behøver redigere din MySQL-database eller dine WordPress-installationsfiler.