SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad sker der, når mit certifikat udløber?

Hvis du lader et certifikat udløbe, bliver certifikatet ugyldigt, og du vil ikke længere kunne køre sikre transaktioner på dit website. Certificeringsmyndigheden (CA) vil bede dig om at forny dit SSL -certifikat inden udløbsdatoen.

Bemærk: Et certifikat kan kun fornyes op til 120 dage før og 30 dage efter udløbsdatoen. Du kan anvende fornyelseskreditten 60 dage før udløb eller 30 dage efter udløb.