Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvem kan jeg ringe til for at få hjælp til min købskonto?

Når du har klikket på linket Konfiguration i din konto, skal alle supportspørgsmål vedrørende din handelskonto behandles af din handelskontoudbyder.

First Data ™: (855) 853-8333 (For standardhandelskonti købt efter 1. oktober 2012).
Chase Paymentech®: (800) 453-3282 (For standardhandelskonti købt før 1. oktober 2012).

FrontStream Payments®: (800) 687-8505
Intuit QuickBooks Merchant Service : Support til QuickBooks -betalinger .