Hvilke af mine domæner bliver scannet?

Når du konfigurerer din konto for hjemmeside-sikkerhed på et domænenavn, scanner den kun præcis det domæne eller underdomæne, du indtastede under konfigurationen.

Hvis du f.eks konfigurerer hjemmeside-sikkerhed for coolexample.com, scanner den ikke blog.coolexample.com og store.coolexample.com. Den scanner alle mapper på domænet, som du vælger under oprettelsen, så hvis du har konfigureret hjemmeside-sikkerhed for coolexample.com, scanner den også coolexample.com/blog.

Hvis du vil have hjemmeside-sikkerhed til at scanne separate underdomæner eller domænenavne, skal du købe hjemmeside-sikkerhedskreditter til hvert websitenavn her . Hvis du f.eks. vil scanne coolexample.com, blog.coolexample.com og coolexample.net, skal du købe tre hjemmeside-sikkerhedskreditter.