Hvilke browsere virker med dine produkter?

Vi vil have, at vores websites og applikationer skal være pixel-perfekt i de mest populære desktop- og mobilbrowsere og operativsystem-kombinationer, og i det mindste funktionel i så mange andre kombinationer som muligt.

Bemærk: I alle tilfælde skal JavaScript, cookies og TLS 1.0+ være aktiveret.

For at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse, når du bruger vores website og software, har vi browsersupport på fire niveauer:

• Fuld support — Pixel-perfekt med display nøjagtigt, som vi havde i sinde.
  • Funktionel support — Kan bruges med alle understøttede funktioner, men vises måske på utilsigtede måder.
  • Tilgængelig — Kan bruges med de fleste funktioner intakte, men vil sandsynligvis blive vist og fungere på utilsigtede måder.
  • Blokeret — Ingen adgang uden opgradering til en understøttet browser.

Desktopbrowsere

Fuld support

Vi anbefaler at bruge en helt understøttet browser, som inkluderer den nyeste version af følgende:

• Microsoft Internet Explorer®
  • Google Chrome™
  • Mozilla Firefox®
  • Safari®

Funktionel support

Vi tilbyder funktionel support til følgende browsere:

• Internet Explorer, tidligere overordnede versioner større end eller lig med 10

Bemærk: Hvis du bruger Windows XP med Internet Explorer 7, får du muligvis vist en advarsel om sikkerhedscertifikat. I givet fald anbefaler vi, at du opgraderer til den nyeste version af Internet Explorer.

• Chrome, tidligere større udgivelse
  • Firefox, tidligere større udgivelser
  • Safari iPad® på nyeste iOS

Tilgængelig support

Vi tilbyder tilgængelig support til følgende browsere:

• Mobilenhedsbrowsere, inkl. Safari på iOS og Android-browseren på Android
  • Andre desktopbrowsere, som ikke står opført

Blokeret

Vi lader ikke brugere tage adgang til vores website med følgende browser:

• Internet Explorer 7

Mobilbrowsere

Følgende browserstandarder er kun gældende for websites, som er designet specifikt til mobilenheder. F.eks. m.godaddy.com.

Fuld support

Vi anbefaler at bruge en helt understøttet browser, som inkluderer den nyeste version af følgende:

• Android-browser på den nyeste version af Android
  • Safari på den nyeste version af iOS

Funktionel support

Vi tilbyder funktionel support til følgende mobilbrowsere:

• Chrome og Opera Mini på Android
  • Chrome på iOS
  • Opera Mini på alle enheder, som kan køre Opera Mini
  • Internet Explorer på Windows Mobile

Tilgængelig support

Vi tilbyder tilgængelig support for mobilbrowsere, som ikke tidligere var opført.

Bemærk: Se

for en liste med browsere og enheder, der fungerer med SSL-certifikater, som du køber gennem os til dine gæsters brug.

Bemærk: Hvis du har problemer med at se vores website eller en af vores applikationer, kan du prøve at rydde din browsers cache. Du kan få yderligere oplysninger i