Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvilke browsere fungerer med mine produkter?

Du ønsker, at dine hjemmesider og applikationer skal se godt ud på så mange desktop-, tablet- og mobilbrowsere som muligt. Hjemmesider, der er bygget med Websites + Marketing, er allerede responsive, hvilket betyder, at de automatisk tilpasses til enhver skærmstørrelse. Mange sites, der bruger WordPress, er også lydhøre.

Nedenfor vises de browsere, som vi bruger og ikke understøtter. I alle tilfælde skal JavaScript, cookies og TLS 1.2 være aktiveret.

Fuldt understøttet

Din hjemmeside vil se ud, som du har designet den, på den seneste større udgivelse af nogen af disse browsere. Hvis der er en fejl, løser vi den.

Desktopbrowsere:

• Google Chrome.
  • Microsoft Edge.
  • Mozilla Firefox.
  • Safari.

Mobilbrowsere:

• Chrome (Android eller iOS).
  • Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Safari (iOS).

Bemærk: Hvis du har problemer med at se din hjemmeside eller en af dine applikationer, kan du prøve at rydde din browsers cache. Du kan få yderligere oplysninger i Ryd min browsers cache .

Ikke understøttet

Dit website kan blive vist, som du designede det, eller det virker måske ikke. Oplevelsen for dine besøgende er uforudsigelig. Hvis der er fejl, afsætter vi ikke ressourcer til at rette dem.

Desktopbrowsere:

• Google Chrome, tidligere større udgivelser.
  • Microsoft Edge ældre og tidligere større udgivelser af Edge Chromium.
  • Internet Explorer (erstattet af Microsoft Edge).
  • Mozilla Firefox, tidligere større udgivelser.
  • Safari, tidligere større udgivelser.
  • Eventuelle andre browsere, som ikke er anført ovenfor.

Mobilbrowsere:

• Tidligere større udgivelser af Chrome (Android eller iOS), Safari (iOS) og Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Mobilbrowsere på tidligere versioner af Android eller iOS.
  • Internet Explorer (Windows Mobile, Android eller iOS). (Erstattet af Microsoft Edge.)
  • Opera Mini (Android eller iOS).
  • Andre mobilbrowsere, som ikke er angivet ovenfor.