Hvilke filer og mapper udelades af sikkerhedskopiering?

Du kan gennemse hvilke filer og mapper sikkerhedskopiering ikke sikkerhedskopierer.

1. På startsiden i cPanel, i området Filer, skal du klikke på Sikkerhedskopier.
  2. I området Websites, ved side af det site du bruger, klik på Vælg mapper (Vælg mapper).

De filer og mapper sikkerhedskopi ikke sikkerhedskopierer vises i afsnittet Udeladelser. Sådan kan du hvilke, der er filer og mapper:

Element Syntaks Eksempel:
Mappe Mappenavn tmp
Individuelle filer Filnavn db1.sql
Filtype Et punktum efterfulgt af filtypenavnet .sql

Næste trin

Du kan også administrere dine udeladelser:

Funktion Gør dette...
Fjern udeladelser Klik på x i udeladelsens titel. tmp
Tilføj udeladelser Indtast udeladelsen du vil oprette i feltet Udeladelser med den struktur, der er angive i tabellen.