Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvilke filformater kan jeg uploade til Onlinelager?

Du kan uploade enhver filtype, som du vælger, til din Online Storage, men du kan ikke overskride din filstørrelsesgrænse for samlet lagerplads. Den individuelle filstørrelsesgrænse er 2 GB.