Hvilke sider er nødvendige for at bruge WooCommerce?

Når du først installerer WooCommerce på dit site, opretter installationsguiden et antal sider, der er nødvendige for at din webshop fungerer korrekt. Disse sider er:

• Shop: det er den side, som dine produkter tilføjes automatisk, når de er oprettet. Det indeholder ikke noget indhold.
  • Indkøbsvogn: På denne side kan dine kunder se deres indkøbsvogn og foretage ændringer i sidste øjeblik. Det inkluderer[woocommerce_cart] kort kode.
  • Gå til kassen: dette er den side, som dine kunder vil kunne se og tilføje flere oplysninger vedrørende færdiggørelse af deres ordre (f.eks. Leveringsadresse og fortsæt også med betalingen). Det kræver[woocommerce_checkout] kort kode.
  • Min konto: Dette er kundernes kontoside, som viser oplysninger relateret til deres konto, ordrer og andre vigtige oplysninger. Det kræver[woocommerce_my_account] kort kode.

Alle ovenstående sider genereres automatisk af WooCommerce og skal være kompatible med de fleste WordPress -temaer, selvom de ikke er specifikt optimeret til WooCommerce. Selvom dette er de standardvalg, som indstilles af plugin'et, når du først gennemgår installationsguiden, kan du også oprette og indstille dine egne sider.

Bemærk: Hvis du indstiller siderne Indkøbsvogn, Kasse og Min konto til at være de samme, vil det medføre forkerte omdirigeringer og brudt betalingsgatewayfunktionalitet før WooCommerce 3.7 -versionen.

Specifikt for siden Shop er det vigtigt at vide, at det fungerer som en pladsholder for et indlæg af produkttypearkivet. Det er fordi det er muligt, at det gengives anderledes end resten af de genererede sider.

Shop -siden skal være kompatibel med alle temaer, selv dem der ikke er specifikt designet til at bruge WooCommerce. Men hvis du bruger et brugerdefineret / underordnet tema, eller hvis dit site kører en version af WooCommerce før 3.3x, kan du se denne vejledning for at få flere oplysninger om, hvordan du fortsætter: Tredjeparts / brugerdefineret / ikke-WC tema kompatibilitet