Hvilken FTP-software anbefales?

Flere populære FTP-klienter er tilgængelige online. Vi anbefaler:

Du kan også bruge den applikation, som du brugte til at bygge dit website (f.eks. Dreamweaver) eller din hostingkontos filhåndteringsfunktion (flere oplysninger).


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.