Hvilken type hostingkonto har du?

Vores hostingprodukter varierer alt efter abonnement og type. Find ud af, hvad det er, du har, og beslut dig til, om det opfylder dine behov.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Sørg for, at du står på fanen Mine produkter.
    vælg fanen mine produkter
  3. Klik på Webhosting. Hvilken type hostingkonto, du har, vises under domænenavnet i følgende format: [Niveau] [Kontotype]
    Kontotype

Lad os forklare, hvad hvert af disse betyder:

• Planer - Vores forskellige hostingplaner tilbyder forskellige funktioner:
    Niveau Beskrivelse
    Economy Hosting af én hjemmeside. Understøtter de fleste af de mest almindeligt anvendte programmeringssprog.
    Deluxe, Premium,
    Ultimate, Maximum
    Hosting af flere hjemmesider. Understøtter de fleste af de mest almindeligt anvendte programmeringssprog samt nogle specielle programmeringssprog.
    Starter Dette lag er kun gældende for vores Administreret WordPress-konti.
  • Kontotype - Vi tilbyder disse kontotyper:
    Kontotype Beskrivelse
    Webhosting – Linux Disse konti bruger vores eget kontrolpanel, Hosting Control Panel og har en gitterbaseret opbygning.
    Linux-hosting med cPanel Disse konti bruger cPanel og er kun tilgængelige med Linux.
    Windows hosting med Plesk Disse konti bruger Plesk og er kun tilgængelige med Windows.
    Administreret WordPress Disse konti har WordPress installeret og har ikke adgang til et kontrolpanel.