Web- og klassisk hosting Hjælp

Hvilken type hostingkonto har du?

Mange af vores hostingkonti tilbyder forskellige funktioner, som er forskellige fra hinanden. Heldigvis viser din hostingkonto sin type lige i din konto.

Sådan finder du din hostingkontos type

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.

Din hostingkontos type vises under domænenavnet i følgende format:

[Lag] [Kontotype]

Lad os forklare, hvad hvert af disse betyder:

• Planer - Vores forskellige hostingplaner tilbyder forskellige funktioner:
    Tekst Beskrivelse
    Economy Vær vært for et website, som understøtter de mest almindeligt anvendte programmeringssprog.
    Deluxe, Premium,
    Ubegrænset og Ultimate
    Vær vært for flere websites, som understøtter specielle programmeringssprog.
    Starter Dette lag er kun gældende for vores Administreret WordPress-konti.
  • Kontotype - Vi tilbyder disse kontotyper:
    Tekst Beskrivelse
    Webhosting [operativsystem] Disse konti bruger vores eget kontrolpanel, Hosting Control Panel og har en gitterbaseret opbygning.
    Classic hosting [operativsystem] Disse konti bruger vores navnebeskyttede kontrolpanel, Hosting Control Panel og tilbyder support til visse ældre teknologier.
    Linux-hosting med cPanel Disse konti bruger cPanel og er kun tilgængelige med Linux.
    Windows hosting med Plesk Disse konti bruger Plesk og er kun tilgængelige med Windows.
    Administreret WordPress Disse konti har WordPress installeret og har ikke adgang til et kontrolpanel.

Du kan finde produktoplysninger på vores webhosting-side.