Hvilken type hostingkonto har du?

Vores hostingprodukter varierer alt efter abonnement og type. Sådan her kan du se, hvad du har, sammenlign abonnementer og priser og beslutte om du vil opgradere.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Din hostingkontotype vises under Webhosting. Eller, hvis du har en WordPress hostingkonto, vises din kontotype under Administreret WordPress.
    find min kontotype

Bemærk: Installerede du WordPress på en Linux eller Windows hostingkonto? Det er stadig Linux eller Windows hosting, hvilket er forskelligt fra WordPress hosting.

Hostingkontotyper og niveauer

Kontotyperne er:

• Linux hosting med cPanel: Linux OS (styresystem) på serveren med cPanel-adgang via kontoens kontrolpanel. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af cPanel.
  • Administrerede WordPress websites: Vi installerer WordPress for dig med adgang til WordPress via kontoens Oversigt.
  • Business-hosting: Linux OS med cPanel-adgang via kontoens kontrolpanel. Omfatter flere dedikerede ressourcer end Linux Hosting. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af cPanel.
  • Windows hosting med Plesk: Windows OS med Plesk-adgang via kontoens Dashboard. Du installerer selv apps som WordPress ved hjælp af Plesk.
  • Webhosting Linux eller Webhosting Windows: Også kaldet web- og klassisk hosting. Ikke længere til rådighed (men Hjælp-artikler er).

Niveauer (Economy, Deluxe, Ultimate osv.) repræsenterer de funktioner, der følger med dit hostingabonnement - jo højere niveau, desto bedre funktioner. For oplysninger om niveauerne for din hosting se: