Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvilken udstederorganisation er det rigtige for mit kodeunderskriftscertifikat?

Du kan vælge GoDaddy eller Starfield Technologies som den certifikatudstedende organisation, når du konfigurerer et nyt certifikat for kodesignering, manuelt fornyelse af et kodesigneringscertifikat eller genskaber et kodesigneringscertifikat.

Begge certifikatudstedende organisationer leverer det samme certifikat, så dit valg er simpelthen foretrukket.