Hvilket SSL behøver jeg?

Nogle websites eller serverkonfigurationer kræver en bestemt type SSL. Brug disse spørgsmål som vejledning til at afgøre hvilken SSL du skal bruge.

Hvor befinder du dig?

Vores SSL-certifikater udstedes til individer og selskaber i hele verden, men der er visse restriktioner. Hvilke lande understøttes på nuværende tidspunkt til udstedelse af certifikat?Du kan finde yderligere oplysninger i

Er det til en virksomhed eller et personligt website?

Hvordan vil du vise besøgende at dit site er sikkert? Vil du vise besøgende at dit SSL tilhører en bekræftet organisation eller er HTTPS i adressen nok?

Alle SSL-sikrede sites viser HTTPS i adresselinjen. SSL'er af typen Premium Extended Validation (EV) viser også en tydelig indikator – typisk en grøn adressebjælke – for at vise besøgende at orgabisationens juridiske og fysiske eksistens er bekræftet i overnsstemmelse med branchestandarder. Du kan finde yderligere oplysninger i

Hvilken type server eller webhosting vil du bruge?

Vores SSL-certifikater fungerer på alle typer hosting og serveropsætninger, men disse specifikke servere skal anvende det angivne certifikat:

• Butikker med Hurtig indkøbsvogn skal bruge én af SSL-typerne Enkelt domæne, Standard eller Premium SSL.
  • Intel vPro servere skal bruge Deluxe High Assurance SSL.
  • Exchange Server 2007 og 2010 skal bruge et Multiple Domain (UCC) SSL til at sikre flere tjenester (domæner).

Alle domæner oplistes i et UCC. Hvis du vil sikre både fuldt kvalificerede domæner (f.eks. www.fedteksempel.com) eller delvist kvalificerede domæner (f.eks. www.fedteksempel.com) med et UCC, skal du sørge for at vælge et domæne for hvert. Vær sikker på hvilke domæner du vil dække inden du køber, for du kan ikke opgradere.

Hvor mange entydige domæner vil du sikre med HTTPS?

Har alle dine sites fuldt kvalificerede domænenavne eller skal du tilføje nogle underdomæner (se Hvad er et underdomæne?) undervejs?

• SSL'er med jokertegn dækker flere underdomæner. For eksempel kan du sikre *.fedteksempel.com som så ville dække shop.fedteksempel.com, www.coolexample.com og alle andre underdomæner.
  • UCC SSL'er kan dække flere underdomæner, unikke domænenavne og websites. For eksempel kan du sikre www.fedteksempel.com, mail.fedteksempel.com og www.vildtfedteksempel.com.

UCC SSL'er repræsenterer alle sekundære domæner med det primære virksomhedsnavn så alle sites skal have en tilknytning til hinanden. Et UCC websitesegl viser kun det primære domænenavn som "Udstedt til", og alle sekundære websites er angivet under certifikatoplysninger.

Se venligst flere artikler for at finde flere oplysninger om hver SSL-indstilling:
Hvad er et SSL-certifikat for flere domæner (UCC)?