Hvor er mine mapper efter overflytning til Microsoft 365?

Når vi har migreret dig fra Media Temple Mail eller Workspace Email til Microsoft 365, kan du muligvis ikke se dine e -mailmapper det samme sted i Microsoft 365. Bare rolig - dine e -mails og vedhæftninger er sikre og gemmes i en arkivpostkasse kaldet stedet -arkivet.

Hvor finder jeg mit sted-arkiv?

1. Log på Microsoft Outlook eller Outlook på internettet .
  2. Hvis du ikke kan se dine mapper i Media Temple Mail eller Workspace Email, skal du finde dit sted-arkiv.
    • Hvis du bruger Outlook på internettet : Vælg indbakken med navnet Placering af arkiv-[Dit skærmnavn] .
      på plads arkiv i Outlook på internettet
    • Hvis du bruger Outlook : Vælg indbakken Online arkiv på Mac eller Online arkiv - [Din e -mailadresse] i Windows.
      på plads arkiv i Outlook på Mac
      på plads arkiv i Outlook på Windows

Dit arkiv på plads vil indeholde dine ældre Media Temple Mail- eller Workspace Email-mapper og deres indhold.

Hvorfor er mine mapper et sted-arkiv?

For de fleste kunder flytter vi dine e -mails til en identisk mappestruktur i Microsoft 365. Men hvis din Media Temple Mail- eller Workspace Email-konto overskrider størrelsesbegrænsningen Microsoft 365, flytter vi din ældre Media Temple Mail- eller Workspace Email-mappe og deres indhold til et sted-arkiv.

Bemærk: Du kan flytte eller kopiere meddelelser mellem din primære postkasse og arkivpostkassen. For at gendanne slettede elementer fra mappen Genoprettelige elementer i arkivpostkassen skal du bruge værktøjet Gendan slettede elementer .