Hvor lang tid tager det at oprette, opgradere eller nedgradere min hosting?

Linux

• Den første opsætning af din delte hosting i Linux tager 24-48 timer.
  • Opsætning efter annullering af hosting for et domæne tager op til 24 timer.
  • Nulstilling af hostingadgangskoder tager typisk 3 minutter.
  • Installation/geninstallation af FrontPage-udvidelser tager typisk 30 minutter.
  • En opgradering eller nedgradering, f.eks en opgradering fra Economy-hosting med PHP til Deluxe-hosting med CGI, tager typisk 24 timer.
  • Tilføjelse af en dedikeret IP-adresse tager typisk 24 timer.

Windows

• Første opsætning af din delte hosting i Windows tager 24-48 timer.
  • Opsætning efter annullering af hosting for et domæne tager op til 24 timer.
  • Nulstilling af hostingadgangskoder tager typisk 3 minutter.
  • Installation/geninstallation af FrontPage-udvidelser tager typisk 30 minutter.
  • En opgradering eller nedgradering, f.eks en opgradering fra Economy-hosting med ASP til Deluxe-hosting med ASP, tager typisk 24 timer. I denne periode er kontrolpanelet ikke tilgængeligt.
  • Tilføjelse af en dedikeret IP-adresse tager typisk 24 timer.

På tværs af platforme

• En opgradering eller nedgradering, der ændrer platformer, f.eks. fra Economy-hosting med PHP (Linux) til Economy-hosting med ASP (Windows), tager typisk 24 timer. I denne periode er kontrolpanelet ikke tilgængeligt. Bemærk, at nogle planændringer kan tage op til 72 timer, herunder ændringer i en hostingkontos operativsystem.