SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvor lang tid tager det at udstede mit certifikat?

Mange faktorer bestemmer, hvor længe det tager at udstede et SSL -certifikat, såsom certifikattype, hvad vi skal validere, og hvor hurtigt du besvarer de ønskede oplysninger. Her er en kort oversigt efter certifikattype:

Standard SSL -certifikater - Domænenavn valideret, hvilket betyder, at vi skal bekræfte, at du har kontrol over domænet. Hvis du leverer al den anmodede dokumentation, og vi hurtigt kan godkende den, kan vi udstede et certifikat på få minutter.

Deluxe SSL -certifikater - Domænenavn og firma valideret, hvilket betyder, at vi er nødt til at bekræfte din kontrol over domænet og din virksomheds legitimitet, typisk ved at ringe i løbet af det normale åbningstider. Hvis du leverer al den anmodede dokumentation, kan det tage os to til fem hverdage at bekræfte og udstede et certifikat.

Premium SSL -certifikater - Premium SSL'er kræver den mest omfattende validering. Vi bekræfter din kontrol over domænet og din virksomheds legitimitet ved at kontrollere det juridiske navn, adresse, telefonnummer, ledere og andre oplysninger, som du indsender med din anmodning. Processen kan involvere en masse e -mailkorrespondance med vores SSL -specialister, så tøv ikke med at stille spørgsmål.

Det kan tage op til 30 dage at udstede Premium SSL -certifikater, og alle omstændigheder er unikke. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan vi bekræfter, i

. Hvis en kunde skal uploade yderligere dokumenter, skal du se